úterý 8. září 2015

THE ARTICLES & THE NEWS > 2015 > RUMOR > CARA DELEVINGNE IN TENTH SERIE "DOCTOR WHO" ("PÁN ČASU")



♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡­­­­♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡
Podle neověřených zpráv, by si měla Cara zahrát roli společníka v desátá sezóně seriálu "Doctor Who". Společníci jsou ti, kdo doprovázejí Doktora na jeho dobrodružství. Nyní se vysílá devátá sezóna a spekuluje se o tom, že by se právě Cara měla objevit v desáté nadcházející sezoně. Seriál vypráví vlastně o dobrodružstvích humanoidního mimozemšťana doktora, pána času a cizince z planety Gallifrey, který zkoumá vesmír v jeho stroji času známé jako TARDIS, která zvenčí vypadá jako modrá, britská, policejní telefonní budka z 50.let, což byl běžný pohled v Británii, když seriál v roce 1963 začínal. Společně se svými společníky, doktor čelí řadě nepřátel ve snaze zachránit civilizaci. Jedním velkým tajemstvím tohoto seriálu je, že nikdo vlastně nezná pravé jméno tohoto doktora. 

Musím se přiznat, ale o tomto seriálu jsem jěště neslyšela a připomíná mi trochu směsici ode všeho něco. Něco z dobrodružného filmu a něco jako Star Trek. V češtině se tento seriál "Doctor Who" jmenuje "Pán Času" a je to britský televizní scifi seriál společnosti BBC. Seriál je dokonce zapsán v Guinnessově knize rekordů jako nejdéle běžící scifi seriál. Jde o součást moderní britské kultury. Britové považují tento seriál za kultovní. V roce 2006 byl tento seriál oceněn jako nejlepší televizní seriál. Vysílání seriálu započalo v roce 1963 a pokračovalo až do roku 1989. Následně byl v roce 1989 natočen film, který měl sloužit jako pilotní snímek k nové sérii, k čemuž bohužel nedošlo. Ke skutečnému znovuzrození Doktora, došlo až v roce 2005, opět pod taktovkou BBC a kanadské společnosti CBC jakožto koproducenta. Současného Doktora hraje Peter Capaldi a jeho společnici Claru "Oswin" Oswaldovou hraje Jenna Coleman. V Británii je seriál vysílán stanicí BBC1. V Česku jej můžete sledovat na stanici AXN, popřípadě AXN-scifi nebo ČT2. V Česku se vysílá pouze obnovený seriál z roku 2005.

Jsem hodně zvědavá, zda se potvrdí, že Cara bude hrát společníka v tomto seriálu. Možná pokud tady bude vážně hrát, tak se na tento seriál budu dívat. Také je možné, že ji dají třeba jen do jednoho dílu anebo se tam Cara jen mihne. Každopádně byla bych moc ráda, pokud by se to potvrdilo, protože podle mého názoru je Cara hodně talentovaná herečka a už ji vidím více jako herečku než jako modelku. 

2 komentáře:

  1. Ja som sledovala Doctora Who, ale iba asi 6 a 7 seriu a potom vymenili doktora za toho stareho a už som s tým prestala. Ale som uvedava, ak tam Cara bude hrať tak si to pozriem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych byla ráda, kdyby si tady Cara zahrála, už podle toho názvu, to vypadá dobře.:) Bůhví jestli tam třeba bude Cara hrát, možná tam bude jen na chvilku.

      Vymazat

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

WELCOME TO IHEART-CARA

Vítejte na nejlepší české fan stránce o nádherné a talentované herečce, supermodelce a především úžasné osobnosti Cara Jocelyn Delevingne. Naleznete zde nejnovější fotografie z událostí, módní photoshooty pro značky i slavné magazíny, vlastnoručně přeložené rozhovory, různé články anebo zajímavosti, které třeba ještě o Caře nevíte. Tato stránka je tvořena jednou velkou fanynkou Cary a všechny informace, které zde naleznete si hledám poctivě sama jak na zahraničních stránkách, tak i na svých vlastních zdrojích:) Poprosím vás pouze o to, abyste nekopírovaly můj styl psaní a mé vlastní přeložené články, protože si s tím dávám velkou práci. Doufám, že se vám tady bude líbit a budete mě zde navštěvovat častěji a děkuji vám jak za vaši případnou návštěvu, tak i za krásné komentáře. Veškeré případné dotazy na mou osobu nebo na Caru směřujte prosím do menu na můj e-mail či na ask, kde vám mileráda zodpovím všechny vaše otázky:)

Vaše Christiene

SITE INFO


About: Cara Jocelyn Delevingne
Open: 18.07.2015
Admin: Christiene
Design by: Erika
Hosting: blogspot.cz/com
Email: kristyna.kneislova@centrum.cz

TRANSLATE

VOTM VIDEO OF THE MONTH

MY DARLING VISITORS

WHO IS CARA?

Cara Jocelyn Delevingne se narodila 12.8 1992 v Londýně v Anglii Anne Pandoře Delevingne a Charlesovi Hamar Delevingne. Je to britská modelka, herečka a zpěvačka, která je známá především pro modeling. Absolvovala přehlídky pro značky Chanel, Burberry, DKNY, Stella McCartney a další. V roce 2009 Cara podepsala smlouvu se Storm Model Management. Cara má dvě sestry Poppy Delevingne a Chloe Delevingne. V současné době se Cara zaměřuje více na herectví a mezi jejími připravovanými filmy patří: Suicide Squad, Valerian and the City of Thousand Planets, The Face of an Angel, London Fields a další. V současné době Cara také pracuje na svém prvním albu. Všechny další informace o Caře zjistíte ZDE

NEWEST CAMPAINGS

CALENDAR

MODELING CAMPAINGS

Yves Saint Laurent Scandal A/W 2016
nNrucOe2
Chanel Eyewear S/S 2016
sjOGzoRp
Love magazine cover 2016
9LvghWbP
I am not a trophy campaing 2016
kqg59aPo
YSL Mascara Vinyl Couture 2016
9RXCZbW5
W magazine Heart-Stopper 2016
YbND3eZt

LATEST MOVIE PROJECTS



PAN
Role: Mermaid
Genre: Adventure,Family,Fantasy
Released: October 16, 2015
IMDB >> PHOTOS >> MORE INFO



Suicide Squad
Role: Enchantress
Genre: Action
Released: August 5, 2016
IMDB >> PHOTOS >> MORE INFO


Valerian and the City of a Thousand Planets
Role: Laureline
Genre: Sci-Fi
Released:July 21, 2017
IMDB >> PHOTOS >> MORE INFO


Paper Towns
Role: Margo Roth Spiegelman
Release: 24 July
IMDB >> PHOTOS >> MORE INFO

FAMILY SITE

Popular Posts

FACEBOOK

Twitter

CARA'S OFFICIAL TUMBLR PAGE

Blog Archive

Používá technologii služby Blogger.

BTemplates.com

Blogroll

Copyright © © IHEART-CARA ™ Best Source Cara Jocelyn Delevingne | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com