pondělí 27. června 2016

THE PHOTOSHOOTS > 2016 > W MAGAZINE > JUNE/JULY HEART-STOPPER + INTERVIEW FOR MAGAZINE W > BY MARIO SORRENTI

W-June-July-2016-001

Přidávám tento článek hodně pozdě, ale přeci jen. Mám zde fotografie, které byly nafoceny již v měsíci květnu a jsou určeny pro magazín W na červen/červenec a foceny jsou vynikajícím fotografem Mario Sorrenti. Shoot byl nazván Heart-Stopper a Caře to moc sluší. Přeložila jsem Vám do češtiny i celý rozhovor Cary pro tento magazín. Vše je přeloženo mými slovy a uspořádáno tak, aby mi vše sedělo i gramaticky. Přidala jsem i originální rozhovor v angličtině. Mě za srdce chytla fotografie v plyšovém srdíčku, ta je rozkošná.
0616_cover_image_lo-copy-1542x2004.jpg 0616_toc__lo27_View-copy-1542x2255.jpg 0616_w_cara__lo1_-1542x1022.jpg 0616_w_cara__lo29_View-copy-1542x2325.jpg
Gallery Links > Heart-Stopper Cara Delevingne for W magazine June/July by Mario Sorrenti



INTERVIEW FOR W MAGAZINE HEART-STOPPER CARA DELEVINGNE


Cara Delevingne Rozhovor "Suicide Squad" ve W magazínu červen / červenec vydání
Tato modelka, herečka, a Enchantress, hovoří o "Suicide Squad", Celine Dion a více v rozhovoru s Lynn Hirschberg.

Když byla Cara Delevingne dítě, tak snila, o tom, že je Spider-Man. "Byl to smysl pro oblékání a cítím se ohledně toho opravdu těžce," řekla Delevingne na krásný jarní den v New Yorku. Ona přijela do W magazínu na focení přímo z letiště poté, co přiletěla časně ráno z Las Vegas, kde natáčela nový film "Suicide Squad" (z 5. srpna), by měl být uveden na CinemaCon, každoroční událost průmyslu, která oslavuje všechny věci, velkých a nadcházejících projektů ve filmovém průmyslu. V "Suicide Squad" filmu, který je z DC Comics, gang sociopatických osob sjednocených pro dokončení vysoce utajované vládní mise. Má hvězdné obsazení, včetně Margot Robbie, Will Smith, Ben Affleck a Jared Leto, který jako Joker, vzal svou postavu k hraní extrémů: On má zbarvenou kůži, obarvené vlasy na více odstínů, a kolegům hercům z SS poslal dárky, jako jsou lístky s kopií Playboy, anální korálky, a něco co se zdá být použito jako kondom.

Suicide Squad byl zahalen tajemstvím, ale Delevingne by mohla odhalit, že stejně jako Spider-Man,  má její postava dvojí identitu. V den, kdy je Dr. June Moone, plachý vědec ji pevně zapnul v oblek; v noci, ona se přeměňuje do divoce svůdné čarodějky. Delevingne byla ještě ve svém cestovním oděvu (námořnické tepláky, blond vlasy zastrčené do pleteného kulichu) a přesto měla být přeměněna na kameru pro focení W magazínu "Když jsem byla malá, vždycky jsem chtěla být někým jiným," pokračovala. "Prošla jsem různými fázemi: Hrála jsem si na Spice Girls na chvíli, První Dítě, pak Sportovní a poté Ginger. Nikdy jsem nebyla Posh, protože měla na sobě malé černé, a nechtěla jsem být ten druh dívky. Kromě toho jsem jen snila o tom být mužskými  superhrdiny. Spider-Man, a to zejména, měl skvělý kostým a skvělé zbraně. Nebylo mnoho silných superhrdinů žen, na rozdíl od Wonder Woman, ale nechtěla jsem být 5-letá pobíhají holčička v něčem jako bikiny. "

Ačkoli Delevingne je stále modelka, která v noci naskočila do letadla do Londýna natočit reklamu na Rimmel London-ona je velmi zaměřena na její hereckou kariéru. Za posledních několik měsíců se věnuje natáčení Valerian and the City of Thousand Planets, založený na populárním francouzském komiksu roku 1960 a režiséra Luc Besson. Delevingne září jako Laureline, kosmická agentka, která řeší zločiny v intergalaktických světech. "To pozemku je tajné, taky," řekla Delevingne, když se usadila do křesla na vlasy a make-up. "Více je známý o svém životě, než životy postav hraji. Můj plán je zvrátit to. "

 Delevingne, která má k 24 v srpnu asi 30 milionů následovníků na Instagramu. Má ochrannou známku, její jméno, a na jednom místě dokonce vytvořily oddělené účty pro její výrazné husté obočí, mezeru mezi jejími stehny (prostor pod jejím rozkrokem mezi horní části stehen) a bog očí (Překlad: gumové ksichty, které dělá). Na rozdíl od jejích spolupracovnic typických modelek, její jsou důsledně praštěné, ona nenabízí záblesky okouzlujícího života. Místo toho, se Delevingne zajímá o využití sociálních médií jako přímé a čestné připojení k veřejnosti a ke svým fanouškům. Její stoupenci jsou si dobře vědomi, například, že má přítelkyni (ona byla romanticky spojená s hudebníkem St. Vincent po dobu delší než jeden rok), miluje SpongeBob SquarePants, má asi 15 tetování, a ano, ráda chodí na párty. "Oni ani neví o mé kůži," řekla Delevingne, když si poškrábala strup na temeni hlavy. Po celá léta, ona bojovala s chronickou lupénkou. Je-li Delevingne ve stresu, její tělo vybuchne v rozzlobené červené skvrny "Je to moje anténa," řekla se smíchem, když přitáhl za poměrně dlouhé, nešťastné tagu pokožky na její skalp. "Chcete to cítit?"
Odmítla jsem a změnila téma.

Lynn Hirschberg: Musela jsi jít na konkurz, aby ses dostala do "Suicide Squad"?

Cara Delevingne: Ano, setkala jsem se s ředitelem, David Ayer, v hotelu v Londýně za tmavé a bouřlivé noci. Neměl mi co říct o filmu. Místo toho, mi ukázal fotky této osvícené, silné, ale velmi zlé ženy. Mluvil se mnou o závislosti a duševní nemoci, což jsou věci, které mě velmi zajímají. Příště jsem se setkala s Davidem v jeho domě v L. A. Požádal mě, abych si přečetla scénu z Kdo se bojí Virginie Woolfové? Jsem ráda, že hru znám a hrála jsem v ní ve škole, když mi bylo 17, tak jsem byla nadšená. Nějak, když jsme dělali scénu, stála jsem vzteky bez sebe. Neměla jsem pocit, takového vzteku celý život. A pak jsem dostala roli! Stále nebyl skript, ale David mě požádal, abych šla a pokusila se najít les, a pokud bude úplněk, nahá projít lesem s nohama v bahně, což jsem udělala. Nebyl úplněk, ale vyla jsem jako vlk. Bylo by to opravdu k smíchu, kdyby mě někdo viděl.

Les, kde se Delevingne zjevila na pozemku své sestry Chloe v jejím venkovském domě v jihovýchodní Anglii. Část Delevingne charismatu pochází z kombinace jejího téměř pohádkového nóbl pozadí a reálných obtíží, se kterými se potýkala když vyrůstala. Cara a její sestry, Poppy a Chloe, jsou britská modrá krev, ale jejich matka, někdejší to holka, měla závislost na heroinu a jezdila neustále tam a zpátky z rehabilitace po celou dobu jejich dětství. Ambiciózní dokonce i tehdy, Cara začala s modelingem v 16 letech a chtěla se stát herečkou. Do roku 2013 byla hands-dolů dívka v okamžiku, objevila se na více než 40 přehlídkách a v kampaních pro značky jako jsou Fendi a H&M. Její raketový vzestup přímo vybízel srovnání se supermodelkou Kate Moss. Delevingne vyhrála prestižní roli v 2015 filmu Papírová města, hraje tajemný předmět touhy pro dospívající. Nějak se jí lehce dalo uvěřit, že studovala na americké vysoké škole. Byla jsem zvědavá, jak Delevingne, který je tak britská, dokáže hrát v takovém filmu.

LH: Strávila jsi nějaký čas na americké škole?

CD: Díky tomu, že jsem vyrůstala v Anglii, myslela jsem si, že všechno, co jsem viděla v amerických filmech bylo falešné. Nemyslela jsem si, že New York je skutečným místem! Tak to bylo to samé s vysokými školami. Když jsme natáčely film, dostala jsem skřínku a byla jsem zpátky na střední škole. Loni na CinemaCon jsem dostala cenu za Papírová města, což bylo legrační, protože ten film neměl dosud vyjít Řekla jsem si: "Nikdo z vás mě ještě skutečně neviděl hrát, ale děkuji za důvěru, že  to umím."

LH: Byla jsi někdy v Las Vegas?

CD: Ano, byla jsem tam na Celine Dion.

LH: Nemyslela bych si, že jsi fanoušek Celine Dion. Upoutala tě písničkou z Titanicu?

CD: Pravděpodobně. To je opravdu špatné, protože to ukazuje, že nejsem nejpravdivější z pravých hard-core skalních fanoušků Celine Dion, ale ta píseň je skvělá.

LH: To je vaše go-karaoke vybrat?

CD: Ne. Jsem opravdu vážně karaoke zpěvačka. Vy nechcete jít do karaoke se mnou, protože se snažím opravdu hodně. Můj oblíbený song je Eve  "Let Me Blow Your Mind." Máte hodně monotónní, hodně rap útoku, a je to hodně emocionální. Ta píseň má všechno.

Právě tam, v jejím popisu písně, je tajemství Delevingne: Ona je to vzácná syntéza obdělávané propracovanosti a psychologické poctivosti. Její bůh stylu může být Eminem, ale ona pláče, když poslouchá Adele; ona se obává o její pleť a tak se snaží vyhnout stresovým situacím, a přesto, že je neklidná a miluje extrémní dobrodružství "Intenzivní věci jsou moje," řekla Delevingne.

"Když jsem byla dítě, byla jsem posedlá krví a smrtí. To zní opravdu temně, ale moje nejstarší vzpomínka je řezání sama sebe. Předstírala jsem, že se holím jako můj táta. Jednou jsem  si zakryla obličej do pěny na holení, a břitvou jsem si málem odřízla prst "Odmlčela se. "Chceš vidět jizvy? Teď je to sotva viditelné. Ale líbí se mi vědomí, že je tam mám. "

------------------------------------------------------------------------------
Cara Delevingne Talks Suicide Squad in W’s June/July Issue
The model, actress, and enchantress, talks about Suicide Squad, Celine Dion, and more in an interview with Lynn Hirschberg.

When Cara Delevingne was a child, she dreamed of being Spider-Man. “It was the sense of dressing up and feeling really tough,” Delevingne said on a beautiful spring day in New York. She had arrived at the W photo shoot directly from the airport, having flown in early that morning from Las Vegas, where her new film, Suicide Squad (out August 5), was on the lineup at CinemaCon, an annual industry event that celebrates all things major and upcoming in the movie business. In Suicide Squad, which is based on the darkest of the DC Comics, a gang of sociopathic archvillains unite to complete a highly classified government mission. It features an all-star cast, including Margot Robbie, Will Smith, Ben Affleck, and Jared Leto, who, as the Joker, took his character to Method Acting extremes: He powdered his skin, dyed his hair multiple shades, and sent his fellow actors gifts such as sticky copies of Playboy, anal beads, and what appeared to be a used condom.

Suicide Squad was shrouded in secrecy, but Delevingne could reveal that, like Spider-Man, her character has a double identity. During the day she is Dr. June Moone, a shy scientist in a tightly buttoned suit; by night, she morphs into the wildly seductive Enchantress. Delevingne was still in her travel garb (navy tracksuit, blonde hair tucked into a knit ski cap) and had yet to be transformed for W’s camera. “When I was a kid, I always wanted to be other people,” she continued. “I went through different stages: I was a few Spice Girls for a while—first Baby, then Sporty, and then Ginger. I was never Posh, because she wore little black dresses, and I didn’t want to be that kind of girl. Beyond that, I only dreamed of being male superheroes. Spider-Man, especially, had a cool costume and cool toys. There were not many strong superhero-type women, apart from Wonder Woman—but I didn’t want to be a 5-year-old running around in, like, a bikini.”

Although Delevingne still models—that night she would hop on a plane to London to shoot an ad for Rimmel London—she is very focused on her acting career. For the past several months she has been filming Valerian and the City of a Thousand Planets, based on a popular French comic book from the 1960s and directed by Luc Besson. Delevingne stars as Laureline, a space agent who solves crimes in intergalactic worlds. “That plot is a secret, too,” Delevingne said as she settled into the hair-and-makeup chair. “More is known about my life than the lives of the characters I play. My plan is to reverse that.”

An early adopter of social media, Delevingne, who turns 24 in August, has about 30 million followers and counting on Instagram. She has trademarked her name—and at one point even created separate accounts for her distinctive thick eyebrows, thigh gap (the space under her crotch between the top of her thighs), and bog eye (translation: the rubbery funny faces she makes). Unlike your typical model posts, hers are consistently goofy—she is not offering glimpses of the glamorous life. Instead, Delevingne is interested in using social media as a direct and honest connection to her public. Her followers are well aware, for instance, that she has a girlfriend (she has been romantically linked to the musician St. Vincent for more than a year), loves SpongeBob SquarePants, has about 15 tattoos, and, yes, likes to party. “They even know about my skin,” Delevingne said as she scratched a scab on the top of her head. For years, she’s battled chronic psoriasis. When ­Delevingne is stressed-out, her body erupts in angry red patches. “It’s my antenna,” she said with a laugh as she pulled at the rather long, unhappy skin tag on her scalp. “Do you want to feel it?”
I declined and changed the subject.

Lynn Hirschberg: Did you have to audition for Suicide Squad?

Cara Delevingne: Yes. I met the director, David Ayer, at a hotel in London on a dark and stormy night. He didn’t tell me anything about the movie. Instead, he showed me pictures of these amazing, enlightened, powerful, but very evil women. He spoke to me about addiction and mental illness, which are things I find very, very interesting. The next time I met David was at his house in L.A. He asked me to read a scene from Who’s Afraid of Virginia Woolf? I love that play and had acted in it at school when I was 17, so I was excited. Somehow, when we were doing the scene, I became livid. I hadn’t felt rage like that in years. And then I got the part! There still wasn’t a script, but David asked me to go and try and find a forest and, if it was a full moon, get naked and walk through the woods with my feet in the mud, which I did. There wasn’t a full moon, but I howled like a wolf. It would have been really funny if someone had seen me.

The forest where Delevingne revealed herself was on the property of her sister Chloe’s country house in the Southeast of England. Part of Delevingne’s charisma derives from the combination of her almost fairy-tale posh background and the real-world difficulties she faced growing up. Cara and her sisters, Poppy and Chloe, are British blue bloods, but their mother, a onetime It girl, had a heroin addiction and was in and out of rehab throughout their childhood. Ambitious even then, Cara began modeling at 16 and set her sights on becoming an actress. By 2013 she was the hands-down girl of the moment, appearing in more than 40 runway shows and in campaigns for brands as diverse as Fendi and H&M. Her meteoric rise invited comparisons to Kate Moss—only Moss can’t act. Delevingne won a coveted part in the 2015 film Paper Towns, playing a mysterious object of teenage desire. Somehow she was ­believable as an all-American high school rebel. I was curious how Delevingne, who is so British, was able to pull it off.

LH: Did you spend time in an American high school?

CD: Growing up in England, I thought everything I saw in American films was fake. I didn’t think New York was a real place! So it was the same with high schools. When we made the movie, I actually got a locker and popped into classes at a real high school. Last year at CinemaCon, I received an award for Paper Towns, which was funny because the movie hadn’t come out yet. I said, “None of you have actually seen me act, but thank you for trusting that I can.”

LH: Had you been to Las Vegas before?

CD: Yes. To see Celine Dion. It was so great.

LH: I would not have thought of you as a Celine Dion fan. Did she hook you with the theme from Titanic?

CD: Probably. That’s really bad because it shows I’m not the truest of true hard-core die-hard Celine Dion fans, but that song is great.

LH: Is that your go-to karaoke pick?

CD: No. I’m a really serious karaoke singer. You don’t want to go to karaoke with me because I try really, really hard. My favorite song to perform is Eve’s “Let Me Blow Your Mind.” You’ve got a lot of singsong, a lot of rap attack, and it’s emotional. That song has it all.

Right there, in her description of the song’s appeal, is the secret to ­Delevingne: She’s that rare synthesis of cultivated sophistication and psychological honesty. Her style god may be Eminem, but she weeps when she listens to Adele; she is worried about her skin and, so, tries to avoid stressful situations, and yet she’s restless, always up for an extreme adventure. “I like anything intense,” Delevingne said.

“When I was a child, I was obsessed with blood and death. This sounds really dark, but my earliest memory is of cutting myself. I was pretending to shave like my dad. One time, I covered my face in shaving foam, and I got his razor and ran it along the bottom of my finger and nearly cut it off.” She paused. “Do you want to see the scar? It’s barely visible now. But I like knowing that it’s there.”


Watch this on The Scene.

0 komentářů:

Okomentovat

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

WELCOME TO IHEART-CARA

Vítejte na nejlepší české fan stránce o nádherné a talentované herečce, supermodelce a především úžasné osobnosti Cara Jocelyn Delevingne. Naleznete zde nejnovější fotografie z událostí, módní photoshooty pro značky i slavné magazíny, vlastnoručně přeložené rozhovory, různé články anebo zajímavosti, které třeba ještě o Caře nevíte. Tato stránka je tvořena jednou velkou fanynkou Cary a všechny informace, které zde naleznete si hledám poctivě sama jak na zahraničních stránkách, tak i na svých vlastních zdrojích:) Poprosím vás pouze o to, abyste nekopírovaly můj styl psaní a mé vlastní přeložené články, protože si s tím dávám velkou práci. Doufám, že se vám tady bude líbit a budete mě zde navštěvovat častěji a děkuji vám jak za vaši případnou návštěvu, tak i za krásné komentáře. Veškeré případné dotazy na mou osobu nebo na Caru směřujte prosím do menu na můj e-mail či na ask, kde vám mileráda zodpovím všechny vaše otázky:)

Vaše Christiene

SITE INFO


About: Cara Jocelyn Delevingne
Open: 18.07.2015
Admin: Christiene
Design by: Erika
Hosting: blogspot.cz/com
Email: kristyna.kneislova@centrum.cz

TRANSLATE

VOTM VIDEO OF THE MONTH

MY DARLING VISITORS

WHO IS CARA?

Cara Jocelyn Delevingne se narodila 12.8 1992 v Londýně v Anglii Anne Pandoře Delevingne a Charlesovi Hamar Delevingne. Je to britská modelka, herečka a zpěvačka, která je známá především pro modeling. Absolvovala přehlídky pro značky Chanel, Burberry, DKNY, Stella McCartney a další. V roce 2009 Cara podepsala smlouvu se Storm Model Management. Cara má dvě sestry Poppy Delevingne a Chloe Delevingne. V současné době se Cara zaměřuje více na herectví a mezi jejími připravovanými filmy patří: Suicide Squad, Valerian and the City of Thousand Planets, The Face of an Angel, London Fields a další. V současné době Cara také pracuje na svém prvním albu. Všechny další informace o Caře zjistíte ZDE

NEWEST CAMPAINGS

CALENDAR

MODELING CAMPAINGS

Yves Saint Laurent Scandal A/W 2016
nNrucOe2
Chanel Eyewear S/S 2016
sjOGzoRp
Love magazine cover 2016
9LvghWbP
I am not a trophy campaing 2016
kqg59aPo
YSL Mascara Vinyl Couture 2016
9RXCZbW5
W magazine Heart-Stopper 2016
YbND3eZt

LATEST MOVIE PROJECTS



PAN
Role: Mermaid
Genre: Adventure,Family,Fantasy
Released: October 16, 2015
IMDB >> PHOTOS >> MORE INFO



Suicide Squad
Role: Enchantress
Genre: Action
Released: August 5, 2016
IMDB >> PHOTOS >> MORE INFO


Valerian and the City of a Thousand Planets
Role: Laureline
Genre: Sci-Fi
Released:July 21, 2017
IMDB >> PHOTOS >> MORE INFO


Paper Towns
Role: Margo Roth Spiegelman
Release: 24 July
IMDB >> PHOTOS >> MORE INFO

FAMILY SITE

Popular Posts

FACEBOOK

Twitter

CARA'S OFFICIAL TUMBLR PAGE

Blog Archive

Používá technologii služby Blogger.

BTemplates.com

Blogroll

Copyright © © IHEART-CARA ™ Best Source Cara Jocelyn Delevingne | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com